UAHC

Missbrukarna & Kronofogden & Dissekerad & Spraut 15/2 på Femman!

Posted:   |  More posts about angry hudik chamsi Dissekerad femman hälsingland Kronofogden mat Missbrukarna spraut uahc

15/2 kl 19:00 På Kulturhuset Femman, Sofielundsgatan 5.

/images/tumblr_pl1u250E6U1tdiox4o1_1280.thumbnail.jpg

Oh. Rock music på Femman. Det blir en oförglömlig och ganska Hudikinspirerad kväll med olika band i känggenren. Alla banden inkluderar medlemmar. Medlemmarna spelar/har spelat i andra band eller inte, och vi rekommenderar lyssning om ni inte redan är familjära med dem.

Vi är väl medvetna om och beklagar bristen på könsfördelning på scen, men det är något vi får leva med den här gången. Vi hoppas på en rå och jordnära tillställning. Headliners ska enligt plan stå på scen så pass snart att ni som ska till kapitalstaden kan planka sista pendeln.

glöm inte att bli medlemmar såhär: Medlemskap: https://www.khusuppsala.org/become-a-member Medlem sen tidigare? 1 jan - 30 sep, ditt medlemskap har gått ut och du måste förnya. 1 okt - 31 dec, ditt medlemskap gäller även för 2019. Medlemskapet räcker året ut.

  • MISSBRUKARNA (Hudiksvall) Ingen emoji kan förmedla chocken när en hör någon säga att hen inte gillar Missbrukarna. Och som vi har längtat efter att se dem i det så kallade Mellansverige.

  • KRONOFOGDEN (Hudiksvall) En något senare generation från [infoga valfri hälsingereferens]. Etablerade, levererar alltid so far. (bandcamp)

  • DISSEKERAD (Sthlm) Rått och gott. Hälften av genuppsättningen ursprungligen från Hälsingland å. (bandcamp)

  • SPRAUT (UA!) Sjukt rått lokalproducerat yeah. Absolut ovärt att missa. (bandcamp)

Inträde 100 kr! Kommer finnas äkta käk utan tillsatser.

COUNTDOWN.