UAHC

Feministic Black Metal Massacre 16/3 @ Femman

Posted:   |  More posts about black metal blod chamsi död eld fayenne feminism femman illmara kulturhuset femman satanism true völva

16/3 kl 19:00 På Kulturhuset Femman, Sofielundsgatan 5.

Femman presenterar en afton i det feministiska hatets anda.

  • VÖLVA (Malmö) Völva är ett punkinfluerat black metal band från Malmö. Grundat 2018 med medlemmar från bl.a. Gorgosaur, Korp, Nuke from orbit och Eskatologia. Völva består av Åsa (gitarr, sång), Joss (trummor), och Jonna (bas, sång). Bandets mentalitet är grundat i satanic feminism och texterna kretsar kring ett blodigt bestraffande av det (cis)manliga släktet. Med hitiga melodier, lite d-takt och mycket ilska vill Völva utplåna patriarkatet och hela den moraliserande värdegrund som hör därtill och istället omfamna synden och systerskapet med Satan som allierad. (bandcamp)

  • FAYENNE (UA) Uppsalatrio som spelar black metal av mer teknisk art. Visuellt och lyriskt anspelar de på kaos, alkemi och kvinnlig världsdestruktion. (youtube)

  • ILLMARA (GBG) I skenet av levande ljus låter vi den besätta oss. Till skriet av black metal framkallar vi dess väsen. I en blodsritual ger vi illmaran kraft att hämnas oss. I varje rit dör ännu en kung, en godsherre, en broder, en fader och hans son. Förvänta dig ett blodbad, sprunget ur hämndlystenhet och glödande hat. Låt oss mörda den kung som bränt oss på bål! (bandcamp)

ENDAST MEDLEMMAR!!! Medlemskap: https://www.khusuppsala.org/become-a-member Inträde: 50 - 100:-

Blod Eld och Död utlovas.