UAHC

Scarecrow (US) 13/7 2022 @ Punkhuset Chamsi - nu med Fussball

Posted:   |  More posts about chamsi d-beat d-takt femman fussball harcore hc injera käng kulturhuset femman mangel murica north carolina pingis pong pong scarecrow tottis usa välkommen hit välkommen hem

pic

UPDATE!

vi har fått frågor om förköp. Det går bra. Maila uppsalahardcore snaubel(A) gmail.com


Vad som händer nästa onsdag 13/7 på Chamsi? Jo, det ska jag berätta för dig. Mangel är det som händer på Chamsi. Spritvevig kängdängshardcore av best quality for you my friend. Episkt besök från the land of the free fetuses. Bandet alla och din mamma snackar om. Det är den enda spelningen i Sverige (ok de spelar i "Göteborg" också). Det är exklusiv musik vi snackar om. Hipsters och scenpersonligheter från hela landet kommer att vara på plats. Såna folk som vet saker och ting/ett och annat kommer att vara där. De kommer att nicka mot varandra i tyst samförstånd resten av livet efter att ha delat någonting mycket speciellt: Scarecrow på fucking Chamsi 2022.

Så kom och kicka lite pingis, fussball, träffa gamla och nya vänner, häng ut och var dig själv eller lite ball för en stund. Käka en injera och ha det bra. Jaja vi vet att det är vardag bla bla bla men det är inget att tjuta över. Har man åkt från UVESA för att turnéra går det ju inte att bara spela på helgen direkt. Nej, det hårt arbetande rockbandet kan inte ta hänsyn till dina "kontorstider". De måste spela varje jävla dag för att minimera den ekonomiska skadan. Du däremot kommer att hinna hem i tid för att ta ditt samhälleliga ansvar. Så ta nu ditt subkulturella scenansvar och dyk upp (med en haundring eller en halv i näven).

Lyssna på bandet: bandcamp

Men ärligt talat du behöver inte lyssna innan du kan lita på att det är bra.

Obligatoriskt medlemskap på khusuppsala.org som vanligt. Skaffa det senast 13/7 kl. 00. Om du inte varit medlem tidigare år, då kan du förnya ditt medlemskap samma dag. Men gör det INNAN du kommer annars är det drygt för oss.