UAHC

EXIL, Fredag den 13:e & GOLPE 2/11 @ Punkhuset Chamsi

Posted:   |  More posts about 138 Chamsi TV EXIL Fredag den 13:e fussball GOLPE göteborg injera italien kultururhuset femman launa pingis sthlm

pic

Onsdag 2:a November. Insläpp 19:00. 100 kr inträde.

Uppsala Hardcore och Kulturhuset Femman presenterar stolt en afton med finbesök i form av göteborgarna Fredag den 13:e och italienarna i GOLPE. För att göra kvällen ÄNNU BÄTTRE så kommer EXIL från STHLM förbi också!

Jaja, vi vet att det är en onsdag men vi kan inte anpassa oss efter era kontorstider varje gång. När det bjuds på mangel på en onsdag, vem kan då egentligen ärligt motstå en sådan frestelse? Det gick ju bra att komma och kolla på jänkarna och det här lär ju bli minst 100% lika bra. Dyk upp med en hundring i din fysiska eller digitala näve och hamna i d-taktens extas, ät en injera, blärra, kolla in klotter, förlora mot J i fussball, spela pingis, finn en ny vän/fiende, glo på Chamsi TV och ta det launa.

Musiken

EXIL(STHLM) Rå-svängigt mangel med old school känsla direkt från huvudstaden. bandcamp

  • Fredag den 13:e (GBG) Deluxe-mangel. Ett band som vid det här laget inte kräver någon ingående introduktion. Fantastiskt live! Premiär i Uppsala!(?) bandcamp, fb, blogg.
  • GOLPE (Milano) Ett utmärkt enpersonsprojekt. Vår utsända korrespondent på K-Town rapporterar ett oheligt ultradäng live. In och lyssna och imponeras på bandcamp, kolla in tuffa bilder på ig och läs en intervju.

Ni fattar upplägget vid det här laget. Bli medlem senast dagen innan, dvs 1/11 kl 23:59:59.

Kulturhuset Femman AKA Punkhuset Chamsi Sofielundsgatan 5B

Komsi komsi, det blir bra.